Style Radar

Cum arata noua colectie atheisure ECCO

Scris de Alexandru Manea

ECCO lanseaza o noua gama a colectiei athleisure – ECCO ST.1 LITE, o colectie fresh si indrazneata, destinatoa celor care nu rateaza niciun moment sa impresioneze.

Cum arata noua colectie atheisure ECCO  

Noua colectie ECCO ST.1 LITE se adreseaza tinerilor care cauta sneakersi cool, exceptional de confortabili, care sa ofere o nota de unicitate stilului lor vestimentar.

Talpa dintr-o singura componenta ii confera colectiei ECCO ST.1 Lite o silueta unica si o estetica aspirationala, ceea ce face ca alegerea acestui model sa fie una potrivita. Atat ECCO ST.1, cat si ECCO ST.1 LITE, se bazeaza pe reputatia ECCO cand vine vorba de calitate si confort.

Combinatii de culori indraznete

ECCO ST.1 este o fuziune intre stilul sport si cel casual, oferind o selectie de modele in ton cu moda unde s-au folosit tehnologii de ultima generatie. O gama variata de combinatii de piele premium, nubuck sau Yak, in culori indraznete, dar si clasice, specifice sezonului.

Vitalitate si confort pentru toata ziua

La fel ca ECCO ST.1, modelele din colectia ECCO ST.1 LITE prezinta aceleasi tehnologii inovatoare, remarcandu-se o imbunatatire a tehnologiei SHOCK-THRU, care iti va oferi o absorbtie avansata a socului in timpul mersului, dar si o atenuare.

Confortul specific incaltamintei ECCO va fi resimtit pe parcursul intregii zile si la aceasta gama, ECCO ST.1, ce dispune de tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort care:

–              Asigura un echilibru fin intre amortizare si recul;

–              Ofera o potrivire naturala;

–              Garanteaza durabilitatea acestui produs.

ECCO a lansat incaltamintea Thermal Comfort

Confort si durabilitate

Pielea de inalta calitate, foarte moale, contribuie la un plus de confort si creste durabilitatea acestor sneakersi. Unele modele din colectia ECCO ST.1 au o captuseala din piele ECCO premium, pentru o senzatie moale, in timp ce altele au o captuseala din material textil, ce asigura un climat confortabil in interiorul pantofilor si permite piciorului sa respire.

Descopera intreaga colectie pe www.ecco-shoes.ro.

 

 

 

Scrie un comentariu