Stiri Interne

Cum arată nora Regelui Mihai în luna a noua de sarcină

Scris de Ana Kozma

Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, se pregătesc să devină părinți în următoarea perioadă. Iată cum arată nora Regelui Mihai în luna a noua de sarcină.

Cum arată nora Regelui Mihai în luna a noua de sarcină

La începutul verii, fostul Principe Nicolae a anunțat că va deveni pentru a doua oară tătic, soția lui fiind însărcinată. Lunile au trecut și iată că ne apropiem cu pași rapizi de momentul nașterii.

Alina Binder este însărcinată în luna a noua și așteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni mămică. Nora Regelui Mihai se simte excelent, iar sarcina decurge fără probleme. Dovadă stau imaginile surprinse chiar zilele acestea de paparazzi Cancan.ro.

Într-o rochie roșie prin care se vede sarcina avansată și cu zâmbetul pe buze. Așa a fost surprinsă Irina Binder într-o benzinărie.

Acesta va fi primul copil al cuplului Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder. Totuși, pentru fostul Principe Nicolae, este cel de-al doilea copil. El mai are o fetiță în vârstă de 4 ani, în urma relației cu Nicoleta Cîrjan.

In 2018, Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii organizată la Sinaia. Petrecerea s-a desfășurat la Cazinoul din Sinaia, în prezența a peste 200 de persoane.

„A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie naturală. Avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide”, a mărturisit viitorul tătic pentru adevărul.ro.

Principele Nicolae, în câmpul de lavandă alături de soția însărcinată

Scrie un comentariu