Stiri externe

Cum arata Milla Jovovich dupa ce s-a ingrasat 22 de kg in timpul sarcinii

Scris de Ana Kozma

Milla Jovovich era candva una dintre cele mai sexy aparitii de la Hollywood. Iata insa cum arata acum celebra actrita, dupa ce s-a ingrasat 22 de kilograme in perioada sarcinii!

Cum arata Milla Jovovich dupa ce s-a ingrasat 22 de kg in timpul sarcinii

Anul 2020 vine pentru Milla Jovovich cu o imensa bucurie. Celebra actrita este insarcinata si urmeaza sa devina pentru a treia oara mama de fetita la sfarsitul acestei luni. In urma cu doi ani, vedeta in varsta de 44 de ani a pierdut un copil dupa patru luni de sarcina, eveniment tragic ce a marcat-o profund.

Nici aceasta sarcina nu a fost prea usoara pentru actrita ce candva era considerata una dintre cele mai frumoase si mai sexy vedete de la Hollywood.

S-a ingrasat nu mai putin de 22 de kilograme si a ajuns practic de nerecunoscut, insa pentru ea nu conteaza felul in care a schimbat-o sarcina din punct de vedere fizic. Spune ca tot ce isi doreste este ca fetita pe care o poarta in pantec sa se nasca sanatoasa.

Milla Jovovich si sotul ei, scenaristul si regizorul Paul W. S. Anderson, mai au impreuna doua fetite: Ever (12 ani) si Dashiel (4 ani).

Milla Jovovich a petrecut o zi intr-o casa de sticla in centrul Venetiei!

Scrie un comentariu