Stiri externe

Cum arata mama Melaniei Trump, la 71 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Melania Trump este admirata pentru frumusetea ei rapitoare. Sotia lui Donald Trump are gene bune, intrucat mama ei arata uimitor de bine la varsta de 71 de ani. Iat-o pe Amalia Knavsmalijia.

Melania Trump s-a facut remarcata in anii 90 ca si model de succes. Nascuta in fosta Yugoslavia, pe teritoriul actualei Slovenia, a ajuns sa ii cucereasca nu doar pe cunoscutii designeri internationali, dar si pe Donald Trump, cu care ulterior s-a si casatorit si cu care are deja un baiat de 11 ani.

Povestea-de-dragoste-dintre-Donald-Trump-si-Melania-Celina

In prezent, Melania a devenit Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, odata ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale de anul trecut.

Melania este acum mai expusa ca niciodata in presa internationala si este admirata pentru frumusetea ei fizica. Are gene bune, daca ne uitam la modul in care arata mama ei.

Amalia Knavsmalijia are 71 de ani si reprezinta dovada de cum sa imbatranesti elegant si admirabil fara sa exagerezi cu operatiile estetice.

De altfel, Melania a declarat la un moment dat ca isi doreste sa imbatraneasca gratios si natural, ca si mama ei, fara sa isi opereze sau injecteze chipul.

Povestea de dragoste dintre Donald Trump si Melania

Scrie un comentariu