Stiri externe

Cum arată mama lui David Beckham

Scris de Ana Kozma

Pe David Beckham îl cunoaște o lume întreagă. La fel pe soția sa, Victoria, dar și pe cei patru copii pe care îi au împreună. Iată însă cum arată mama unuia dintre cei mai sexy bărbați ai planetei!

Cum arată mama lui David Beckham

Este unul dintre cei mai sexy bărbați din lume. David Beckham este însă, contrar aparențelor, un familist convins. Își iubește enorm soția și pe cei 4 copii pe care îi au împreună. În aceeași măsură o iubește și pe femeia care i-a dat viață.

Acum 2 zile, David Beckham a topit inimile internauților printr-o postare emoționantă pe contul său de Instagram. Acesta i-a urat ”La mulți ani!” mamei sale și a postat câteva fotografii de colecție în care apare alături de aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy Birthday to the most amazing mum & nanny ♥️ we love u so much and have the most amazing day ♥️ @sandra_beckham49 ♥️

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham) pe

„La mulți ani celei mai uimitoare mame și bone! Te iubim enorm și îți dorim să ai o zi minunată!”, a scris el în dreptul postării.

Sandra West i-a crescut cu succes pe David Beckham și pe cele două surori mai mici ale acestuia. Ba mai mult, și-a ajutat fiul și în creșterea celor 4 copii pe care acesta îi are cu Victoria Beckham.

David a fost extrem de marcat de divorțul părinților săi din 2002, survenit după 32 de ani de căsnicie. Acest lucru l-a determinat și mai tare să își dorească ca mariajul său cu Victoria să nu se încheie vreodată.

Fiul lui David Beckham, iubire in vremea Coronavirusului

Scrie un comentariu