Stiri externe

Cum arată la 52 de ani Sabrina, cea care cânta Boys Boys Boys în anii 80

Scris de Ana Kozma

Iată cum arată la 52 de ani Sabrina Salerno, cântăreața italiană care cânta Boys Boys Boys în anii 80, pe vremea când fascina întreaga lume cu muzica disco și trupul de divă!

Cum arată la 52 de ani Sabrina, cea care cânta Boys Boys Boys în anii 80

Cu siguranță vă aduceți aminte de Sabrina Salerno, artista din Italia ce cânta piesa Boys Boys Boys în anii 80. Nu doar cu vocea ei fascina publicul la acea vreme, ci și cu trupul de divă. Anii au trecut, dar se pare că Sabrina arată la fel de bine și în prezent. La 52 de ani, Sabrina are forme de invidiat pe care nu se teme să le expună în pictoriale sexy.

Într-un interviu acordat revistei Corriere della Sera, Sabrina a vorbit despre momentele dificile din viața sa. A devzăluit faptul că primul ei manager a fost unul care o manipula și o abuza verbal.

„Nu ştiu cum am reuşit să rezist psihic, pentru că am fost cu adevărat singură împotriva acestui om. Era o persoană eminamente rea. Ştiu că nu ar trebui să vorbim urât despre oamenii care nu sunt de faţă, dar dacă mă întrebaţi dacă l-am iertat, răspunsul meu e un mare Nu. Şi-ar fi dorit şi o relaţie intimă cu mine, dar din fericire nu am fost niciodată atât de slabă încât să-i cedez”, a povestit Sabrina.

Cu toate astea, spune că lui îi datorează celebritatea. Că dacă nu l-ar fi întâlnit pe acest om, cel mai probabil ar fi devenit medic, nu artistă.

Luana Ibacka a cantat in duet cu Sabrina

Nici copilăria nu a fost una ușoară pentru Sabrina. Mama ei a născut-o la o vârstă fragedă și a lăsat-o în grija bunicii. Cu tatăl ei, Sabrina nu a avut niciodată o relație apropiată. Deși l-a căutat la un moment dat, s-a lovit de respingerea acestuia.

„Înainte de a muri, mi-a cerut iertare. Iertarea, atunci când vine, este o binecuvântare divină. Încă încerc să îl iert, pentru că asta mă ajută să trăiesc mai bine, dar este un proces dificil. Dacă aş spune că l-am iertat şi sunt liniştită, aş minţi. M-a recunoscut în cele din urmă, dar nu am avut niciodată parte de iubirea lui”, povestește artista.

Sabrina este căsătorită din anul 2006 cu Enrico Monti, antreprenor în industria textilă. Au împreună un fiu, Luca, în vârstă de 17 ani, pe care artista îl iubește enorm.

Cum arată Kristen Stewart transformată în Prințesa Diana pentru noul film, Spencer

Scrie un comentariu