Cinenews Stiri externe Video

Cum arată Kristen Stewart transformată în Prințesa Diana pentru noul film, Spencer

Scris de Ana Kozma

Kristen Stewart va interpreta rolul Prințesei Diana într-un nou film intitulat Spencer. Filmările pentru această producție au început deja, astfel că a apărut și prima imagine cu Kristen Stewart transformată în Prințesa Diana.

Cum arată Kristen Stewart transformată în Prințesa Diana pentru noul film, Spencer

Poate că ar fi fost greu să ne-o imaginăm în această postură, dar Kristen Stewart a fost aleasă pentru a juca rolul Prințesei Diana. Va face acest lucru într-un film al lui Pablo Larrain, intitulat Spencer. Filmările au început deja, astfel că putem vedea și prima imagine cu Kristen Stewart transformată în Prințesa Diana. Trebuie să recunoaștem că asemănarea este izbitoare.

Povestea filmului se desfășoară la Sandringham (Norfolk) pe perioada Sărbătorilor de iarnă. Un weekend fatidic în care Diana hotărăște să își părăsească soțul, pe Prințul Charles.

Producția a început anul acesta în Germania și Marea Britanie. Filmul este programat să se lanseze chiar în toamna acestui an.

„A murit la ani distanță de la momentul în care este amplasată în timp povestea noastră. Sunt doar 3 zile din viața ei, iar în acest timp foarte scurt, veți putea cumva înțelege mai bine cine a fost Prințesa Diana. Cu toții știm ce soartă a avut. Nu e nevoie să ajungem până acolo”, a declarat regizorul filmului.

„Pe parcursul filmului, Diana va descoperi că poate fi ceea ce își dorește ea să fie. Nu are nevoie să fie lângă nimeni anume, să fie parte din nimic anume. Are nevoie doar de ea însăși și de copiii ei. Diana avea numeroase calități, dar de departe cea mai importantă era aceea de a fi o mamă extraordinară”, adaugă el.

Hainele pe care le poartă Prințesa Diana (Emma Corrin) în sezonul 4 din The Crown

Scrie un comentariu