Stiri externe

Cum arata Jennifer Lopez nemachiata la 50 de ani

Scris de Ana Kozma

La 50 de ani, Jennifer Lopez are nu doar un trup perfect tonifiat cu care intoarce intotdeauna capetele, ci si un ten impecabil, lipsit de riduri sau alte imperfectiuni! Iata cum arata vedeta complet nemachiata!

Cum arata Jennifer Lopez nemachiata la 50 de ani

Daca atunci cand isi face aparitia la diferite evenimente, concerte sau emisiuni tv este intotdeauna ca scoasa din cutie, cu o tinuta, machiaj si coafura impecabile, iata ca Jennifer Lopez arata la fel de bine si nearanjata! Diva a demonstrat asta postand, pe retelele de socializare, o fotografie in care apare nemachiata.

In imagine, Jennifer Lopez este in haine de casa, cu parul prins si fara machiaj, alaturi de cei doi gemeni ai sai, Max si Emme.

Chiar si fara fond de ten, ruj, gene false ori alte artificii de make up, Jennifer Lopez arata formidabil. Are un ten fara riduri ori alte imperfectiuni, lucru care a declarat in trecut ca se datoreaza in mare parte genelor bune pe care le-a mostenit.

Tosui, diva a dezvaluit ca are grija sa se spele pe fata cat de des posibil, astfel incat tenul ei sa fie mereu curat. De asemenea, foloseste intotdeauna crema cu factor de protectie solara. Cat despre crema ei preferata de fata, aceasta este crema La Mer.

Jennifer Lopez lanseaza colectie noua de ochelari de soare. Iata cum arata!

Scrie un comentariu