News Stiri externe Style Radar Uncategorized Vedete

Cum arata Jennifer Lawrence in noua campanie Dior

Scris de Alexandru Manea

Frumusetea si rafinamentul sunt principalele calitati pe care trebuie sa le aiba imaginea casei de moda Dior. Iar dupa Charlize Theron si Marion Cotillard, a venit randul lui Jennifer Lawrence. Frumoasa actrita a uimit pe toata lumea la gala premiilor Oscar, unde a aratat perfect, insa surpriza adevarata a venit abia acum, odata cu lansarea noii campanii Dior.

Cum arata Jennifer Lawrence in noua campanie Dior? „Minunat”, spun fashion editorii de la cele mai mari reviste de moda, care sunt fascinati de transformarile prin care trece actrita, deja premiata cu Oscar pentru rolul din filmul „Silver Linings Playbook” la numai 22 de ani.

030116-jennifer-lawrence-dior-embed-1

Vedeta filmului „Joy” castiga zeci de milioane anual numai din productiile in care joaca, fiind cea mai bine platita actrita de la Hollywood. Averea ei creste insa considerabil si datorita contractelor de imagine incheiate. Actrita a semnat, la sfarsitul anului trecut, un nou contract de colaborare pentru o suma cu sase zerouri iar rezultatul este uimitor.

030116-jennifer-lawrence-dior-lead

Fotografiata de Mario Sorenti si stilizata de Carine Roitfeld, Jennifer Lawrence a fost protagonista unuia dintre cele mai bune pictoriale din cariera ei. Inca o data, Jennifer Lawrence a marturisit slabiciunea ei pentru parizieni, aceasta fiind si locatia alea pentru sedinta foto.

jennifer-lawrence-dior-photos

Vedeta a inceput colaborarea cu celebrul brand in urma cu trei ani, insa aspectul ei s-a schimbat destul de mult in aceasta perioada, dupa ce a intrat intr-un program intens de antrenamente fizice. Jurnalistii de moda sustin insa ca acum arata mai bine ca niciodata.

Scrie un comentariu