Stiri Interne

Cum arata iubitul bogat pentru care Anca Lungu a parasit Romania

Scris de Administrator

Pe 1 aprilie, la Observator, Anca Lungu dezvaluia ca este insarcinata in sase luni, cu un barbat misterios si ca paraseste nu doar pupitrul stirilor, ci si Romania, pentru a fi alaturi de el. De atunci, toata lumea s-a intrebat cine este si cum arata noul ei iubit. 

Viitorul sot al Ancai Lungu, este un milionar grec, care are afaceri in domeniul cosmeticelor. De curand, au aparut si primele imagini cu cei doi indragostiti, in calitate de cuplu.

Ei au participat, alaturi de buna prietena a Ancai, Andreea Berecleanu, la un targ de cosmetice de la Monte Carlo.

Milionarul grec a fost fotografiat de paparazzi de la Cancan in urma cu cateva luni, cand a venit in Romania, pentru a-si vizita iubita.

Anca Lungu este insarcinata si se muta la Nisa alaturi de iubitul bogat

Vedeta TV s-a mutat deja, in urma cu o saptamana, la Nisa, acolo unde locuieste viitorul ei sot. Bineinteles, alaturi de ei si primul  lor copil, va locui si Natalia, fiica Ancai si a lui Stefan Lungu. Natalia nu a plecat insa odata cu mama sa, ea petrecand Pastele alaturi de Stefan. Dupa ultima poza postata de Anca pe Instagram, se pare ca Naty, asa cum o alinta parintii, a ajuns in aceasta dupa-masa in noua ei casa.

 

Scrie un comentariu