Stiri externe Style Radar

Cum arata hainele gender fluid lansate de Equipment

Scris de Ana Kozma

Brandul frantuzesc Equipment lanseaza, pentru sezonul de primavara 2020, o colectie nou nouta de haine gender fluid. Iata creatiile care pot fi purtate atat de barbati, cat si de femei!

Cum arata hainele gender fluid lansate de Equipment

Brandul Equipment s-a lansat in anul 1976 la Paris, realizand haine pentru femei, piese vestimentare ce nu aveau o delimitare clara intre elementele tipic masculine si cele feminine.

A mizat intotdeauna pe moda, fara sa isi impuna limite legate de gen, creandu-si astfel, de-a lungul anilor, o clientela fidela.

Iata ca acum, pentru sezonul de primavara 2020, Equipment lanseaza o colectie nou nouta de haine gender fluid. Nu oricum, ci in cloaborare cu firma newyorkeza The Phluid Project.

Colectia include piese vestimentare care pot fi purtate atat de barbati, cat si de femei. In ultimii ani, o multime de case de moda celebre au lansat astfel de colectii.

Fie ca vorbim despre bluzele din matase pentru barbati lansat de Gucci, costumele masculine pentru femei de la Max Mara sau hainele unisex de la Balenciaga.

Moschino a pozat noua colectie in metroul din New York

In plus, s-a intamplat ca haine de femei sa fie prezentate in cadrul Men’s Fashion Week, dar si viceversa. The Phluid Project si Equipment isi propun sa scoata pe piata haine pentru cumparatorii de orice sex!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“Activism can be as small as stepping out of your house with the confidence in your step.” – @jeremymoineau (She/Her/Hers) #EquipmentFLUID

O postare distribuită de EQUIPMENT (@equipmentfr) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EQUIPMENT (@equipmentfr) pe

Scrie un comentariu