Stiri Interne

Cum arată Gina Pistol în luna a șasea de sarcină

Scris de Ana Kozma

A trecut aproape o lună de când Smiley și Gina Pistol au dat vestea cea mare: vor avea o fetiță! Iată cum arată viitoarea mămică în luna a șasea de sarcina!

Cum arată Gina Pistol în luna a șasea de sarcină

La finele lunii septembrie, Gina Pistol și Smiley au dat lumii vestea cea mare: se pregătesc să devină părinți. Gina Pistol este însărcinată deja în 6 luni și va naște o fetiță la începutul lui 2021.

Foto: Click.ro

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu deja de aproximativ 3 ani. Sunt însă extrem de discreți atunci când vine vorba despre povestea lor de iubire. Au preferat mereu să vorbească public cât mai puțin despre viața privată.

Foto: Click.ro

Chiar și sarcina au ținut-o ascunsă mai multe luni, deși existau în presă zvonuri referitoare la acest lucru. Sunt genul de oameni discreți ce preferă să-și trăiască iubirea în liniște, nu în fața camerelor de filmat.

Foto: Click.ro

Fiindcă este însărcinată în 6 luni, Gina Pistol are o burtică de toată frumusețea. Poartă adesea haine largi, dar sarcina o prinde de minune. Nu mai are formele dinainte, dar strălucește. Este fericită și împlinită. Iar silueta și-o va recăpăta cu siguranță rapid după naștere.

Smiley și Gina Pistol vor avea o fetiță

Scrie un comentariu