Stiri Interne

Cum arată fiica și mama Mădălinei Ghenea

Scris de Ana Kozma

Frumusețea se moștenește în familie. O demonstrează din plin Mădălina Ghenea care, în această perioadă, se află în Dubai, într-o mini vacanță alături de fetița și mama ei. Iată cum arată fiica și mama Mădălinei Ghenea!

Cum arată fiica și mama Mădălinei Ghenea

După o perioadă extrem de aglomerată de filmări, Mădălina Ghenea și-a luat câteva zile libere. Actrița a plecat în Dubai, acolo unde se relaxează și se lasă răsăfățată de razele fierbinți ale soarelui. Nu a plecat singură în această vacanță, ci alături de cele mai importante persoane din viața ei. Fiica și mama Mădălinei Ghenea sunt și ele în Dubai.

Actrița a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii din vacanță. În imagini apare la piscina hotelului de lux Palazzo Versace, alături de fiica ei, Charlotte, și de mama ei.

Fetița începe să îi calce pe urme mamei la capitolul frumusețe. Este deja destul de înaltă pentru vârsta ei, are părul ondulat, ochi frumoși și trăsături bine conturate.

Mădălina Ghenea a cunoscut succesul la Hollywood. Frumoasa româncă filmează în prezent pentru o nouă producție, unde joacă un rol principal. Este vorba despre thriller-ul Deep Fear. Mădălina împarte platourile de filmare cu Ed Westwick, cunoscut pentru rolul lui Chuck Bass din serialul Gossip Girl.

Mădălina Ghenea, trup de zeiță, la 5 ani de când a născut

Scrie un comentariu