Stiri Interne

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea, la trei ani

Scris de Ana Kozma

Mădălina Ghenea este considerată de mulți drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar micuța Charlotte pare că începe să-i calce pe urme la acest capitol. Iată cum arată fiica ei la trei ani!

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea, la trei ani

Mădălina Ghenea este cunoscută la nivel internațional pentru frumusețea ei incontestabilă. Nu degeaba i-a cucerit, de-a lungul anilor, pe unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Cu tot succesul de care se bucură în carieră, viața Mădălinei a devenit cu adevărat împlinită abia în urmă cu trei ani.

În urmă cu trei ani, Mădălina a adus-o pe lume pe micuța Charlotte. Asta după o sarcină pe care a ținut-o ascunsă mai multe luni. Actrița încearcă să își țină fiica departe de ochii curioșilor. Nu postează imagini cu ea pe rețelele de socializare. Preferă să se bucure de timpul alături de fetița ei departe de lumea virtuală.

Recent, Mădălina Ghenea a bifat o vacanță în Portofino. A fost însoțită, bineînțeles, și de micuța Charlotte. Cele două s-au bucurat de soare, au făcut plajă și s-au bălăcit în valuri.

Iar fetița începe să îi calce pe urme mamei la capitolul frumusețe. Este deja destul de înaltă pentru vârsta ei, are părul ondulat, ochi frumoși și trăsături bine conturate.

Madalina Ghenea s-a logodit a cincea oara. Sa fie acum cu noroc?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Birthday weekend 👯‍♀️🎉🎂🍒🦁 @paolodigiacomo

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

Scrie un comentariu