Stiri externe

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 14 ani

Scris de Ana Kozma

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit deja 14 ani. Este adolescentă în toată regula și pare că, cel puțin din punct de vedere fizic, a moștenit tot ce este mai frumos de la ambii părinți.

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 14 ani

Încă de când era mică, Suri Cruise era urmărită peste tot de paparazzi. Era considerată, la vremea aceea, una dintre cele mai tinere fashioniste de la Hollywood. În ultimii ani însă, fiica lui Tom Cruise a fost mai ferită de ochii publicului.

Katie Holmes și Suri Cruise își trăiesc în prezent viața cât mai liniștite, departe de paparazzi și tabloide. Așa se face că rar am mai văzut-o pe fiica celor doi actori în presă în ultima vreme.

Între timp, Suri a împlinit 14 ani și a devenit adolescentă. Se transformă într-o tânără foarte frumoasă ce a moștenit trăsăturile superbe ale părinților săi.

În urmă cu câteva zile, fiica lui Tom Cruise a ieșit în oraș alături de câteva prietene. Imaginile sunt suprinse în New York, când fetele au ieșit să ia masa de prânz la un restaurant cochet.

Suri poartă o rochiță diafană, roz pal, la care a asortat o pereche de pantofi sport albi. Dar și o mască de protecție fuchsia, pata de culoare a ținutei.

Tom Cruise a uitat de Suri! Nu a mai vazut-o de 3 ani!

Scrie un comentariu