Stiri Interne

Cum arata Elena Basescu la aproape doua luni dupa nastere

Scris de Administrator

La inceputul acestui an, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand pe lume un baietel. Iat-o cum arata in prezent, la aproape doua luni dupa nastere!

elena-basescu-dupa-nastere

In ultima zi a lunii ianuarie, Elena Basescu a devenit pentru a doua oara mamica, aducand atunci pe lume un baietel. La distanta de doua luni de la nastere, Elena Basescu pare sa nu-si fi recapatat inca silueta, dupa cum se vede din imaginile surprinse chiar aseara de paparazzi WOWbiz.ro.

elena-basescu-dupa-nastere1

Desi este mereu atenta cu imaginea sa, mezina fostului presedinte Traian Basescu a aparut de aceasta data purtand un trening larg, parul prins neglijent intr-o coada si niciun pic de machiaj.

Cel mai probabil, Elena Basescu se dedica in totalitate, perioada aceasta, cresterii baietelului ei, iar rolul de proaspata mamica este unul cat se poate de solicitant.

elena-basescu-copii

Micutul Traian Jr. este cel de-al doilea copil al sotilor Elena Basescu-Bogdan Ionescu. Fiica presedintelui mai are o fetita, Sofia Anais, ce a venit pe lume, inainte de termen, pe 1 septembrie 2013.

Scrie un comentariu