ADPM Cool Stiri externe

Cum arată duplexul din New York în care a locuit Bella Hadid

Scris de Ana Kozma

Bella Hadid scoate la vânzare duplexul de lux din Manhattan (New York) în care a locuit aproximativ un an și jumătate. Iată cum arată locuința pentru care cere 6.5 milioane de dolari.

Cum arată duplexul din New York în care a locuit Bella Hadid

În noiembrie 2019, supermodelul Bella Hadid și-a cumpărat un duplex de lux în Manhattan (New York). A plătit atunci nu mai puțin de 6.1 milioane de dolari pentru această locuință.

Acum s-a hotărât să o vândă și a adăugat încă 400.000 de dolari la prețul plătit inițial. Așadar, doritorul va trebui să scoată din buzunar 6.5 milioane de dolari.

Duplexul dispune de două dormitoare și două băi. Se întinde pe puțin peste 200 de metri pătrați. În plus, are o terasă de 73 de metri pătrați cu vedere superbă. Clădirea în care este amplasat duplexul datează din anii 1870. Era, pe vremea aceea, un showroom de mătăsuri.

A fost transformată în clădire de locuințe în 2016. Cu toate astea, designul amintește de rădăcinile sale industriale.

Elementele de lux se îmbină perfect cu cele industriale, de tip depozit. Apartamentul dispune de un dressing generos, propria cramă, scară interioară și o bucătărie ultra-dotată.

Bucătăria, biroul, zona de living și cea de dining se află într-un spațiu deschis cu podele din lemn masiv și corpuri moderne de iluminat.

Bella Hadid apare pe prima coperta GIF Vogue

Scrie un comentariu