Stiri externe

Cum arata duplexul in care a locuit Cher! Se vinde cu 7 milioane de dolari!

Scris de Iancu Iulia

Un superb duplex care i-a apartinut lui Cher este de vanzare in Los Angeles si costa aproape 7 milioane de dolari.

Cher s-a mutat din acest imobil in 2013 si de atunci a fost nelocuit. Este localizat in Sierra Towers si ii are ca vecini pe Elton John, Joan Collins, Emma Watson si Sandra Bullock.

Cher a cumparat aceasta propietate in 2006 de la actorul Vincent Gallo, care anterior i-a apartinut lui David Geffen, directorul Dreamworks.

Acest duplex este unul dintre cele mai superbe din cate s-au vazut, iar complexul din care face parte este cel mai exclusiv din punctul de vedere al serviciilor, din Los Angeles.

Agentul de imobiliare care se ocupa de apartamentul cantaretei sustine ca nimic nu s-a schimbat in el de cand aceasta s-a mutat, exceptand mobila care a fost creata de Martin Laurence Bullard, care s-a ocupat si propietatile familiei Kardashian.

Initial, imobilul nu a fost proiectat ca un duplex. Erau doua apartamente diferite care au fost unite printr-o scara interioara. Ideea i-a apartinut unui propietar anterior lui Cher. Cand aceasta a achizitionat duplexul, l-a decorat dupa bunul sau plac.

La parter, se intinde un living imens, un spatiu pentru luat masa si o bucatarie complet echipata. Totul este decorat in stilul marocan.

La etaj, unde inainte era un alt apartament, se afla dormitorul care este foarte spatios, o baie din marmura si un colt destinat relaxarii.

Pe langa piscina si sala, complexul de lux Sierra Towers, din care face parte si duplexul lui Cher, ofera servicii de concierge si o sala destinata petrecerilor ca sa ii scuteasca pe locatari sa caute baruri sau sa ii deranjeze pe vecini cand vor sa petreaca.

Cea mai spectaculoasa parte a duplexului este privelistea, una inegalabila in Los Angeles. Din cele doua balcoane imense se poate admira Oceanul Pacific si zona Downtown Los Angeles. Se spune ca aceasta priveliste merita cele 7 milioane de dolari cat costa duplexul.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu