Stiri externe Video

Cum arată documentarul despre Britney Spears de pe Netflix

Scris de Ana Kozma

Netflix se pregătește de lansarea unui nou documentar care, cu siguranță, se va bucura de mare succes. Platforma de streaming lansează Britney contra Spears, un documentar ce prezintă pe larg lupta lui Britney Spears pentru libertate.

Cum arată documentarul despre Britney Spears de pe Netflix

Vizionând noul documentar Britney contra Spears, lumea va avea acces la detalii de culise din viața lui Britney Spears. Jurnalista Jenny Eliscu și cineasta Erin Lee Carr au investigat îndeaproape lupta artistei pentru libertate.

Acest documentar marca Netflix va oferi publicului o serie de interviuri exclusive, detalii de culise neștiute până acum și dovezi exclusive.

Netflix a lansat deja trailerul documentarului Britney contra Spears. Părinții ei, Lynne și Jamie Spears, sunt prezentați și ei în acest film documentar.

Recent, Britney Spears a reușit să scape de sub controlul tatălui ei. Acesta i-a controlat finațele, viața și cariera din momentul în care Britney Spears a avut prima cădere publică, în urmă cu 12 ani. Un aranjament pe care fanii ei l-au condamnat, susținând că în toți acești ani a fost manipulată și controlată la fiecare mișcare.

Cine este Sam Asghari, logodnicul lui Britney Spears

Scrie un comentariu