Stiri Interne

Cum arata Cristina Mihaela de la “Bravo, ai stil!” in urma cu opt ani

Scris de Alexandru Manea

Cristina Mihaela, finalista de la “Bravo, ai stil!”, a devenit deja un fenomen, odata cu particarea la emisiunea de la Kanal D, avand deja zeci de mii de fani pe Instagram. Iata insa cum arata bruneta in urma cu opt ani.

cristina-mihaela

Cristina Mihaela, finalista de la “Bravo, ai stil”, a cucerit multi fani prin participarea la emisiunea de la Kanal D. Are deja zeci de mii de followeri pe pagina ei de Instagram care o sustin si care spera ca aceasta sa castige, in final, concursul.

cristina-mihaela-2016

cristina-mihaela-1-728x1024

De-a lungul competitiei, tanara a trecut prin nenumarate transformari stilistice, s-a cizelat stilistic incercand sa dovedeasca faptul ca stie sa aleaga si sa imbina piesele vestimentare si accesoriile si ca merita sa castige marele premiu.

Nu multi stiu insa cum arata Cristina Mihaela in urma cu opt ani. Pe atunci avea 17 ani, era vopsita blod, nu avea trasaturile fetei la fel de bine conturate ca in prezent, insa parea la fel de preocupata de moda si de cum sa se imbrace.

cristina-mihaela-2008

Cristina Mihaela spera sa castige marele premiu al emisiunii, promitand ca va dona banii unui camin de batrani, si ca si-ar cumpara doar o palarie din suma primita.

Scrie un comentariu