Stiri externe Style Radar

Cum arată celebra rochie de mireasă a Prințesei Diana în sezonul 4 din The Crown

Scris de Ana Kozma

A mai rămas aproximativ o lună până când sezonul 4 din The Crown va fi lansat pe Netflix. Iată cum va arăta reinterpretarea celebrei rochii de mireasă a Prințesei Diana în îndrăgitul serial.

Cum arată celebra rochie de mireasă a Prințesei Diana în sezonul 4 din The Crown

Pe 29 iulie 1981, lumea a văzut cea mai iconică rochie de mireasă a tuturor timpurilor. Cea purtată de Prințesa Diana în ziua nunții cu Prințul Charles.

Rochia de mireasă a Prințesei Diana a fost creată de David și Elizabeth Emmanuel. A intrat în istorie din mai multe motive, unul dintre ele fiind trena spectaculoasă de aproape 8 metri lungime.

În sezonul 4 din The Crown vom vedea o reinterpretare a celebrei rochii. Netflix a publicat o imagine în care actrița Emma Corrin apare purtând o rochie de mireasă aproape identică cu cea a Prințesei Diana.

Rochia din The Crown poartă semnătura designerului Amy Robersts. Nu a avut acces la tiparele originale, dar a colaborat cu David Emmanuel în procesul de creație.

Realizarea rochiei a durat patru luni. Trei oameni au lucrat 600 de ore pentru această reinterpretare a rochiei de mireasă a Prințesei Diana. Este realizată din 95 de metri de material și 100 de metri de dantelă, iar trena este absolut spectaculoasă.

Sezonul 4 din serialul The Crown va fi lansat pe data de 15 noiembrie pe Netflix.

Cum arată Prințesa Diana în sezonul 4 din The Crown

Scrie un comentariu