ADPM Cool

Fabulos! Cum arata cel mai scump apartament din lume

Scris de Alexandru Manea

Cum ar fi sa locuiesti intr-un penthouse imens situat la etajul 96 al celui mai nou si mai inalt Penthouse din New York? Sa simti ca ai lumea la picioare, sa te trezesti in fiecare dimineata admirand o priveliste de vis si sa te bucuri zilnic de lux? Iata cum arata cel mai scump apartament din lume!

apartament-scump-manhattan1

New York-ul este de-a dreptul fabulos, un loc magic in care aproape oricine si-ar dori sa traiasca. Si inchipuie-ti cum ar fi sa ai intregul New York la picioare… la propriu!

apartament-scump-manhattan11 apartament-scump-manhattan2

Mai exact, sa locuiesti la ultimul etaj al unui nou si foarte inalt zgarie-nori, gandit de catre arhitectul Rafael Vinoly. Impresionanta cladire poate fi descrisa doar prin cuvinte la superlativ, este amplasata in centrul celebrului Manhattan, oferind norocosilor ce au sansa sa locuiasca acolo, o priveliste absolut fabuloasa asupra intregului oras.

apartament-scump-manhattan3 apartament-scump-manhattan4

Cladirea are nu mai putin de 96 de etaje si 104 apartamente extrem de spatioase cu geamuri imense, ale caror preturi pornesc de la 16.95 de milioane de dolari si ajung pana la 82,5 milioane de dolari.

apartament-scump-manhattan6 apartament-scump-manhattan7 apartament-scump-manhattan8

Dispune de asemenea de un restaurant propriu cu o terasa imensa, un centru SPA si o piscina superba, sala de spectacole si evenimente, loc de joaca pentru copii si tot felul de astfel de facilitati.

apartament-scump-manhattan9apartament-scump-manhattan10

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu