Stiri externe

Cum arata cei patru copii ai lui Cristiano Ronaldo

Scris de Ana Kozma

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo are o familie extrem de frumoasa! Unul dintre cei mai sexy barbati din lume are 4 copii pe care ii adora! Iata cum arata cei mici!

Cum arata cei patru copii ai lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume, unul dintre cei mai sexy barbati, dar si un tata devotat. La 35 de ani, Cristiano Ronaldo are 4 copii minunati pe care ii iubeste enorm.

Cristiano Jr. (9 ani) si gemenii Eva si Mateo (2 ani) au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat. Cristiano Ronaldo este cel care ii creste si are grija sa le ofere o copilarie din care sa nu le lipseasca nimic.

Alana Martina este cel de-al patrulea copil al celebrului fotbalist. Mama fetitei este logodnica lui Cristiano Ronaldo, frumoasa Georgina Rodriguez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Funny moment with my babies 😀❤

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Recent, Cristiano Ronaldo a postat, pe contul sau oficial de Instagram, o fotografie de colectie in care apare alaturi de cei 4 copii. Imaginea a fost surprinsa in timp ce acesta face baie impreuna cu cei mici. Poza a strans deja peste 9 milioane de like-uri.

Cristiano Ronaldo si superba Georgina, fosta vanzatoare la Gucci, se iubesc deja din luna noiembrie a anului 2016.

Inca 3 noi acuzatii de viol si violenta impotriva lui Cristiano Ronaldo! Cum raspunde fotbalistul?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

No excuses 🤷🏻‍♂️💪🏻

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

Scrie un comentariu