Style Radar

Style Radar! Cum arata cea mai noua colectie Just Cavalli

Scris de Administrator

Roberto Cavalli tocmai ce a lansat cea mai noua colectie sub umbrela nrand-ului Just Cavalli, intitulata “Renaissance-Rock”. designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor ’70!

just-cavalli-colectie

Originar din Florenta, designer-ul italian Roberto Cavalli, in varsta de 73 de ani, isi cauta mereu surse de inspiratie inedite! Daca in anii trecuti “muzele“ sale au fost calatoriile cu yachtul pe mare si pasiunea pentru destinatiile exotice, in acest sezon s-a intors la spiritul nemurior al Italiei.

just-cavalli-colectie1 just-cavalli-colectie2

Astfel, in colectia Just Cavalli de toamna-iarna 2014-2015, designerul a readus in lumina reflectoarelor perioada Renasterii, precum si secolele de glorie ale capitalei artei italiene, pe care le-a reactualizat prin stilul rock al anilor ’70! Rezultatul este nonconformist si extravagant: jachetele geometrice, blazerele lejere, pantalonii slim, rochiile si topurile asimetrice au primit o infuzie de texturi si culori, inspirate din arta arhitectonica si decorativa.

just-cavalli-colectie3 just-cavalli-colectie4

Imagini ce imprumuta figurile si nuantele statuilor, frescelor si tapiseriilor au “inundat” outfit-urile de catwalk, punand accent pe spiritual tanar si “edgy” al colectiei! Bumbacul, blana si pielea sunt materialele care au dominat aceasta colectie, iar franjurile au devenit elementul forte al liniei de accesorii!

just-cavalli-colectie5 just-cavalli-colectie6

Piesa de rezistenta a colectiei este o jacheta din piele aurie, pe care Chiarra Feragni (autoarea blog-ului The Blonde Salad) a purtat-o la Saptamana Modei de la Milano si care este disponibila in Romania, in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City.

just-cavalli-colectie7 just-cavalli-colectie8

Intitulata, “Renaissance-Rock”, colectia a fost pusa in valoare de un grup de artisti si de muzicieni, atent selectionat de insusi Roberto Cavalli care sa reprezinte “decadenta italiana si spiritul rebel” al colectiei! Fotografiata de Michel Comte in Los Angeles, sedinta foto a colectiei ii are in centrul atentiei pe Ruby Stewart (fiica lui Rod Stewart si Kelly Emberg), Langley Fox (sora lui Dree Hamingway si nepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway), Matthew Whitehouse(solistul trupei indie, The Heartbreaks) si Miles Hurley (nepotul actritei Elizabeth Hurley).

just-cavalli-colectie9 just-cavalli-colectie10

Scrie un comentariu