ADPM Cool Stiri externe

Cum arata casa in valoare de 3.5 milioane de dolari in care locuieste Caitlyn Jenner

Scris de Administrator

Caitlyn Jenner traieste pe picior mare! Proaspat devenita femeie, Caitlyn locuieste intr-o casa luxoasa in valoare de 3.5 milioane de dolari! Iata cum arata impresionanta proprietate!

caitlyn-jenner-casa

Numele lui Caitlyn Jenner este pe buzele tuturor de cateva zile incoace! Fostul tata vitreg al lui Kim Kardashian, devenit acum femeie, a reusit sa doboare recorduri pe internet de cand si-a dezvaluit noua identitate, iar in curand va fi vedeta propriului reality show! Iata insa in ce lux de nedescris locuieste!

caitlyn-jenner-casa1 caitlyn-jenner-casa2

Caitlyn Jenner traieste intr-o vila impresionanta, amplasata intr-o locatie de poveste din Malibu. Valoarea casei se ridica la nu mai putin de 3.5 milioane de dolari!

caitlyn-jenner-casa3 caitlyn-jenner-casa4

Design-ul interior al vilei poarta semnatura James Hernandez, fiind realizat cu pricepere si mult bun gust. Tocmai asta a determinat-o pe Caitlyn sa nu modifice nimic in casa imediat dupa achizitionarea acesteia.

caitlyn-jenner-casa5 caitlyn-jenner-casa6

Se pare ca un alt avantaj al aceste locuinte de lux este faptul ca este intr-o locatie retrasa, iar linistea ii este necesara lui Caitlyn in aceasta perioada a vietii.

caitlyn-jenner-casa7 caitlyn-jenner-casa8

Vila dispune de 4 dormitoare si de 3 bai spatioase. In plus, are o priveliste de vis care cu greu ar putea fi descrisa in cuvinte…

caitlyn-jenner-casa9 caitlyn-jenner-casa10

In curte se gaseste o piscina, un Jacuzzi cu apa calda, zona de barbeque, bar si o multime de alei cu vegetatie luxurianta.

caitlyn-jenner-casa11 caitlyn-jenner-casa12

Mai mult, casa dispune si de un garaj spatios ce poate gazdui pana la 3 bolizi de lux.

caitlyn-jenner-casa13 caitlyn-jenner-casa14 caitlyn-jenner-casa15

Scrie un comentariu