Stiri externe

Cum arata casa din Canada de 5 milioane de dolari a lui Justin Bieber!

Scris de Iancu Iulia

Justin Bieber se muta inapoi in Canada dupa ce a cumparat o proprietate care valoreaza 5 milioane de euro.

Justin Bieber tocmai a cumparat o vila in Wellington County, Ontario, care a costat 5 milioane de dolari. Vila are vedere la un lac si vine si cu o pista pentru cursele de cai private.

Casa de 9. 000 de mp se situeaza pe o proprietate de 101 ari, are patru dormitoare, sase bai, sala de sport, podele incalzite sidoua crame pentru vinuri. In plus, are toate conditiile pentru a practica echitatie: grajduri, pista de curse, etc..

Aceasta superba vila este inundata de lumina soarelui pentru care are foarte multe geamuri si usi. Justin si Hailey nu se vor plictisi aici nicio clipa aici pentru ca au la dispozitie o sala de jocuri si un cinema.

Justin se va putea muta in curand in noua casa, iar aceasta este prima pe care o cumpara dupa cativa ani in care a stat in chirie in Los Angeles.

Inca nu este clar daca vedeta pop planuieste sa se mute aici sau va fi doar o casa de vacanta.

Justin si Hailey au fost vazuti in apropierea orasului natal al cantaretului, Stratford, Ontario si par foarte fericiti impreuna. In weekend, Hiley a postat pe Instagram o poza cu ei doi si a spus despre Justin ca este “Asolut, cel mai bun prieten” al sau

 

 

 

 

 

 

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu