Stiri Interne

Cum arata casa de domnisoara a sotiei lui Pepe

Scris de Alexandru Manea

Raluca, sotia lui Pepe, a locuit, inainte de nunta cu artistul, intr-o casa imensa situata in zona Colentina. Provenita dintr-o familie instarita, tanara nu a dus lipsa de nimic si s-a bucurat de un confort si un rasfat de invidiat. Iata cum arata casa de domnisoara a acesteia.

pepe-raluca-pascu-nunta-11

Raluca Pascu, fosta Pastrama, a locuit, inainte de casatoria cu Pepe, intr-o casa imensa, situata in zona Obor-Colentina, din Bucuresti. Intrucat provine dintr-o familie instarita, tanara nu a dus lipsa de nimic si s-a bucurat de un confort si un rasfat de invidiat.

Vila in care locuia in urma cu cativa ani valoareaza peste jumatate de milion de euro, are demisol, parter, etaj, mansarda si o suprafata utila de 800 mp impartita, conform WOWBiz.ro, in living, 11 camere, 10 bai, doua bucatarii, o terasa, BBQ, o mini fantana arteziana si spatiu exterior pentru petreceri.

casa-raluca-pastrama-1 casa-raluca-pastrama-2 copy casa-raluca-pastrama-3 copy casa-raluca-pastrama-4

Mobila este realizata din lemn pasiv, iar finisajele din baie sunt din faianta italiana.

Odata ce s-a maritat cu Pepe, Raluca s-a mutat in alta vila, iar cea in care a locuit inainte este acum de vanzare pe site-uri de imobiliare, la pretul de peste 600.000 de euro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu