ADPM Cool Stiri externe

Cum arata casa Barbie pe care o poti inchiria prin Airbnb

Scris de Ana Kozma

O casa Barbie care te intoarce inapoi in timp pana in perioada copilariei poate acum sa fie inchiriata prin Airbnb. Iata cum arata casa de vis in care iti poti petrece trei zile!

Cum arata casa Barbie pe care o poti inchiria prin Airbnb

Saptamana viitoare, in California se va intampla un lucru istoric. O casa Barbie in marime naturala va putea sa fie inchiriata pentru prima oara cu ajutorul serviciului Airbnb.

In onoarea aniversarii de 60 de ani a legendarei papusi Barbie, casa va putea fi inchiriata pentru trei zile, contra sumei modice de 60 de dolari pe noapte de pana la 4 persoane.

Acest lucru le permite fanilor Barbie sa-si traiasca la propriu una dintre fanteziile copilariei in perioada 27 – 29 octombrie 2019.

Sansa de a inchiria casa Barbie este unica, iar experienta le va oferi norocosilor amintiri care sa dureze o viata.

Printre facilitatile de care acestia se vor putea bucura se numara o piscina infinity cu vedere la mare, cinema privat, teren de sport, spatiu special gandit pentru meditatie, o terasa superba si o bucatarie complet utilata.

Casa este dotata cu o multime de accesorii Barbie si culoarea predominanta este, asa cum v-ati fi si asteptat, roz!

Pe langa inchirierea casei, mai exista cateva beneficii care vin la pachet cu aceasta oferta inedita. Este vorba despre o intalnire cu celebrul hairstylist Jen Atkin, o lectie de scrima cu campionul Ibtihaj Muhammad, o lectie de gatit cu Chef Gina Clarke-Helm si un tur special al Columbia Memorial Space Center.

CASA BARBIE!

Scrie un comentariu