ADPM Health Lifestyle News Stiri Interne Vedete

Cum arata Carmen Bruma fara Photoshop

Scris de Alexandru Manea

Carmen Bruma pregateste relansarea cartii de succes 3S: Supla, Sanatoasa, Satula. Vedeta a fost protagonista unei sedinte foto in care demonstreaza rezultatele acestui program prin corpul perfect conturat.

carmen bruma

Carmen Bruma a gasit si a impartasit mai departe fetelor care se lupta cu kilogramele formula castigatoare. Cartea “3S – SANATOASA, SUPLA, SATULA”, insotita de un DVD cu programe de antrenament, a schimbat deja vieti, iar Carmen pregateste un nou tiraj care va fi scos pe piata in curand.

carmen bruma 2-2

Pachetul 3S este o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse. Este vorba despre o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, care trebuie executate intr-o saptamana.

“Am inteles, dupa prima mea carte, «Slim, cum am slabit 30 de kg si nu le-am mai pus inapoi», ca refrenul «mancati legume si fructe si beti 2 litri de apa» e deja plictisitor si inutil, daca nu este insotit si de un exemplu clar. De aceea, am decis sa revin cu un program concret si complet pentru 42 de zile care sa va ajute sa va formati niste deprinderi sanatoase, sa slabiti, sa va tonifiati trupul si sa va demonstreze ca ORICINE POATE”, a explicat Carmen Bruma, in ziua lansarii primului tiraj.

[youtube width=”640″ height=”460″]https://www.youtube.com/watch?v=BIYZeY196Aw[/youtube]

Carmen Bruma este una dintre cele mai credibile vedete din Romania cand vine vorba de intretinerea corpului. Dupa ce a slabit 30 de kilograme, prezentatoarea tv a dovedit ca nu este imposibil sa ai un corp perfect, chiar si la scurt timp dupa nastere. In plus, Carmen le invata pe viitoarele mame cum sa manance sanatos, fara sa se deformeze. Videoclipul care arata secvente de la sedinta foto demonstreaza clar ca vedeta nu are nevoie de Photoshop sau alte trucuri pentru a arata perfect.

Scrie un comentariu