Stiri Interne

Cum arata Bogdan Vladau dupa implantul de par si ce interventii estetice mai vrea sa isi faca

Scris de Alexandru Manea

Bogdan Vladau si-a facut implant de par la o clinica din Turcia si intentioneaza sa recurga la mai multe tipuri de interventii estetice in Romania pentru a combate semnele imbatranirii. Iata cum arata fostul „Burlac” acum.

bogdan-vladau-dupa-implant-par

Bogdan Vladau este decis sa stearga cat mai multi ani de pe chip si sa arate ca in perioada cand pasea pe podiumurile de moda internationale.

Fostul model si-a facut implant de par la o clinica din Turcia pentru a avea mai multa podoaba capilara in zona fruntala si, se pare, si in crestetul capului unde incepuse sa se formeze chelie. In plus, si-a facut si implant de par in barba pentru ca avea pana acum mai multe „goluri” inestetice.

raoul-bogdan-vladau-dupa-implant-par

Dupa aceasta interventie suferita in Turcia, Vladau a intrat intr-un program anti-aging. Este vorba de mai multe serii de interventii estetice neinvazive si un program de psiho-nutritie, care il vor ajuta sa stearga de pe chip semnele imbatranirii si sa arate mai tanar.

bogdan-vladau-florin-juravle

Vladau, alaturi de medicul care il va ajuta sa arate mai tanar

„Incepand de azi, am intrat in PROGRAMUL ANTI-AGING de 5 saptamani, coordonat de o echipa minunata ce ma ajuta la TRANSFORMARE A IMAGINII, prin tratamente estetice medicale neinvazive, program complet de psiho-nutritie si fitness, terapie pentru par si piele.

Am facut o vizita doctorului Florin Juravle pentru mici retusuri. Si sfaturi practice privind imbatranirea pielii si a parului”, a scris el pe Facebook.

Scrie un comentariu