Stiri Interne

Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata

Scris de Alexandru Manea

Bianca Dragusanu apare in reality show-ul Asia Express aproape nemachiata, dat fiind conditiile modeste in care traieste si in care trebuie sa se descurce. Iata diferenta fata de look-ul pe care il afiseaza deobicei in fotografiile de pe Instagram.

Cum arata Bianca Dragusanu nemachiata

Bianca Dragusanu participa, alaturi de sora ei, la Asia Express, reality show-ul de la Antena 1, filmat in Sri Lanka si India, unde trebuie sa traiasca in conditii foarte modeste si sa treaca peste probele dificile derulate in zone saracacioase ale celor doua tari.

Drept urmare, nici look-ul sau de zi cu zi nu mai este acela cu care s-a obisnuit in Romania. Astfel se face ca Bianca apare in multe cadre cu foarte putin machiaj, publicul descoperind astfel ce se ascunde pe sub stratul generos de machiaj pe care il foloseste in Romania.

Experienta acesteia la Asia Express se dovedeste a fi foarte neplacuta. Intr-un recent episod a clacat fizic si nervos, in special din cauza caldurii, si a descoperit ca are alergie la ananas, astfel ca a ajuns sub ingrijiri medicale.

Care este numele real al Biancai Dragusanu

A INCEPUT! #asiaexpress

A post shared by 𝐀𝐒𝐈𝐀 𝐄𝐗𝐏𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐑𝐎𝐌Â𝐍𝐈𝐀 (@asiaexpressromania) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu