Stiri externe

Cum arata artistii din N’Sync la 22 de ani de la debut

Scris de Administrator

Cea mai populara trupa de baieti din toate timpurile (sau cea de-a doua cea mai mare daca erai fan  Backstreet Boys) s-a reunit dupa aproape 16 ani pentru a primi o stea pe Hollywood Walk of Fame. Iata cum cum arata cei 5 artisti acum, la 22 de ani de la debut.

Cum arata artistii din N’Sync la 22 de ani de la debut

Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick si Lance Bass au fost prezenti la ceremonia de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles. Amfitrionii evenimentului au fost Carson Daily si Ellen DeGeneres.

„Este atat de suprarealist ceea ce se intampla”, a spus Timberlake pe podium. „Voi sunteti cei mai buni fani din lume. In primul rand, stiu ca va suna fals, dar vreau sa va multumesc tuturor celor care veniti de departe pentru a fi aici, pentru a impartasi acest moment cu noi… Acesti patru baieti inseamna atat de mult pentru mine, suntem intr-adevar o familie.”.

Pe Twitter, Bass a postat un selfie cu membrii formatiei, numindu-i „frati” si multumindu-le atat lor, cat si fanilor pentru „acest dar uimitor”.

*NSYNC au devenit faimosi dupa succesul single-ului lor din 1998, „Tearin Up Up My Heart”. Au vandut milioane de exemplare ale albumelor, si au facut ravagii cu hiturile „I Want You Back”, „Bye Bye Bye” Promise You”, „Girlfriend”, „Pop”si „It’s gonne be me”.

Lance Bass a inceput anul alaturi de un nou iubit! Afla despre cine este vorba!

In zilele de dinaintea ceremoniei, Chasez a vorbit cu Entertainment Tonight si a spus ca, desi *NSYNC se vor intalni la eveniment, trupa nu planuieste sa se reuneasca. „Nu exista discutii despre un turneu de reuniune chiar acum”, a spus el.

Scrie un comentariu