ADPM Coffee Break Stiri Interne

Cum arata Andreea Marin nemachiata

Scris de Alexandru Manea

Andreea Marin s-a fotografiat complet nemachiata, ocazie pentru fanii sai sa observe cat de frumos si proaspat are tenul la varsta de 41 de ani. Iata imaginile care nu mai au nevoie de nicio completare.

andreea-mariin-nemachiata

Andreea Marin a participat ieri la un proiect Avon, ocazie cu care, inainte de sedinta de make-up, s-a fotografiat complet nemachiata, fara fond de ten, ruj, mascara sau fard de ochi. Cu aceasta ocazie, fanii sai au putut observa cat de frumos si proaspat are tenul la varsta de 41 de ani.

andreea-marin-nemachiata-02

Vedeta nu a apelat pana acum la nicio interventie estetica. De altfel, Andreea ne-a declarat in mai multe randuri ca nu exagereaza nici cu produsele cosmetice, folosind branduri accesibile ca pret.
Stilul de viata sanatos, alimentatia echilibrata si optimismul pe care il are zi de zi, odata cu mariajul cu Tuncay Ozturk, sunt responsabile pentru aspectul fizic de admirat pe care il afiseaza in prezent.

andreea-marin-machiaj-5 andreea-marin-machiaj-4

andreea-marin-machiata

La inceputul acestei luni, Andreea Marin a participat la evenimentul de lansare a noului aparat si tratament de intinerire Guinot, ocazie cu care a descoperit cum poate sa aiba tenul frumos si sanatos fara a apela la injectii sau operatii estetice.

Este vorba de noul aparat Guinot Hydraderm Cellular Energy, prezent la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti, considerat o adevarata alternativa la medicina estetica, prin cele doua tratamente de regenerare:

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-2

1. Tratamentul Cellular Energy Jeunesse, ce ofera regerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare.

Vedetele din Romania au descoperit cum pot avea tenul tanar fara interventii chirurgicale

Noul tratament GUINOT activeaza tineretea, reface mecanismul energetic celular asa cum nu a mai fost posibil pana acum in industria estetica. Noua tehnologie cu ionizare dinamica stimuleaza activitatea moleculara si furnizeaza energie celulelor pielii, ajutand la regenerare.

Andreea-Marin-Silhouette-Guinot-6

2. Tratamentul Celluar Energy Lift actioneaza prin stimularea musculaturii faciale si are efect de lifting instant.Aparatul si noile tratamente GUINOT sunt disponibile la Centrele Silhouette din Bucuresti, Unirii si Dorobanti. (www.silhouette.ro)

Carmen Bruma are un ten mai tanar cu cinci ani printr-un tratament cu ionizare dinamica

Scrie un comentariu