Stiri Interne

Cum arata Anca Serea la 3 luni dupa a sasea nastere

Scris de Ana Kozma

Au trecut doar 3 luni de cand Anca Serea a devenit pentru a sasea oara mamica, dar silueta ei arata impecabil, iar cine o vede nici macar nu ar banui ca a nascut vreodata!

Cum arata Anca Serea la 3 luni dupa a sasea nastere

In urma cu 3 luni, Anca Serea a devenit pentru a sasea oara mamica, de data aceasta aducand-o pe lume pe micuta Leah, rodul iubirii dintre ea si sotul Adrian Sina.

In vreme ce alte proaspete mamici au nevoie de ceva mai mult timp pentru a-si reveni dupa nastere, Anca Serea a revenit la silueta impecabila imediat dupa ce a nascut. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca si atunci cand era insarcinata in luna a 9-a, burtica abia daca i se vedea.

Cine o vede fara sa ii stie povestea, ar putea jura ca Anca Serea nu a trecut niciodata printr-o sarcina, cu atat mai putin prin… 6! Si totusi, vedeta este fericita mamica a 6 copii minunati si mandra posesoare a unui trup perfect.

La doar 3 luni dupa ce a devenit pentru a sasea oara mamica, Anca Serea a realizat un pictorial extrem de sexy pentru revista VIVA!, imagini in care se vede ca pe corpul ei, sarcinile nu au lasat nicio urma!

Anca Serea si-a botezat fetita. Cum a fost la eveniment

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O zi parfumata alaturi de @oscardelarenta si @marionnaudro! Multumesc pentru invitatie @monica_munteanu @denisradudenis ! #bellarosa #bellabianca

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🖤 rainy day i don’t care!

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu