Stiri Interne

Cum arata acum gimnasta “grasa” jignita de Mihaela Radulescu

Scris de Alexandru Manea

Stefania Oltean, gimnasta care a fost jignita de Mihaela Radulescu anul trecut, la preselectiile Romanii au Talent, fiind considerata “grasa” de catre vedeta, arata in prezent incredibil de bine. Iata cele mai recente fotografii.

gimnastele-jignite-de-mihaela-radulescu

Stefania Oltean este una din cele doua gimnaste care, anul trecut, s-au prezentat la preselectiile Romanii au Talent. Acolo, ele au avut neplacuta surpriza sa fie jignite de Mihaela Radulescu, membru al juriului, aceasta spunandu-le ca sunt grase si ca ar trebui sa slabeasca pentru a fi acceptate de aceasta mai departe in concurs.

„Tie iti plac dansatoarele grase? Lacul lebedelor la 100 kilograme pe picior! Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu 5 kilograme mai putin, nu treci de mine”, a declarat atunci Mihaela Radulescu.

La un an de la acel incident, Stefania Oltean, una din cele doua gimnaste, isi expune noua silueta pe paginina de socializare, aratand cat de bine arata in prezent. Silueta ei a suferit transformari spectaculoase si, cu siguranta, ar primi in prezent laude din partea Mihaelei Radulescu daca s-ar prezenta din nou la casting.

gimnasta-grasa-mihaela-radulescu-1

gimnasta-grasa-mihaela-radulescu-2

gimnasta-grasa-mihaela-radulescu-3

Scrie un comentariu