Stiri externe

Cum arata actorii din Melrose Place dupa 20 de ani?

Scris de Ana Kozma

Au trecut deja 20 de ani de la terminarea serialului fenomen Melrose Place, care a facut furori intre anii 1002 si 1999. Iata cum arata indragitii actori in prezent!

Cum arata actorii din Melrose Place dupa 20 de ani?

Melrose Place se numara printre serialele fenomen care au facut furori peste tot in lume in anii 90. Au trecut nu mai putin de 20 de ani de atunci, insa cu siguranta inca ne aducem aminte cu nostalgie de acele vremuri.

Iata ca indragitii actori din Melrose Place s-au reunit pentru o seara la un bar din New York, s-au fotografiat impreuna si imaginea a ajuns viral pe internet.

Luna viitoare, emisiunea Good Morning America chiar va difuza un interviu cu actorii care au facut parte din distributia Melrose Place, spre deliciul fanilor care asteapta cu interes acest moment.

O mai recunoasteti? Heather Locklear din Melrose Place a ajuns in arestul Politiei!

De la reuniune a lipsit insa Heather Locklear, despre care se stie ca a avut si inca are o viata zbuciumata inecata in aburi de alcool si perioade petrecute la dezintoxicare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ran into some friends in New York! #melroseplace #nyc #friends4ever ❤👏🏻

O postare distribuită de Daphne Zuniga (@daphnezuniga) pe

Courtney Thorne-Smith (Allison), Josie Bisset (Jane), Daphne Zuniga (Jo), Andrew Shue (Billy), Soug Savant (Matt) si Laura Leighton (Sydney) sunt actorii pe care ii putem revedea impreuna dupa 20 de ani!

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu