Stiri Interne

Cum arata abdomenul Andreei Balan dupa cezariana

Scris de Alexandru Manea

Andreea Balan a adus pe lume o fetita in urma cu doua saptamani. Dupa operatia de cezariana, insotita, din pacate, de complicatii, artista a revenit acasa si a inceput procesul de recuperare dupa nastere. Iata cum arata acum si cum se poate lauda cu un adbomen plat.

Cum arata abdomenul Andreei Balan dupa cezariana

Andreea Balan a adus pe lume cel de-al doilea copil in urma cu doua saptamani. Interventia chirurgicala a fost atunci insotita de complicatii: a suferit stop cardio-respirator si a fost resuscitata cu succes de medici dupa un minut.

Acum artista se afla acasa, alaturi de familie si se recupereaza dupa operatie si dupa cumpana traita. Ia medicamente prescrise de medici, are grija de cele doua fetite ale sale si, in plus, se poate lauda cu un abdomen plat, chiar daca in urma cu doua saptamani abia a nascut.

„13 zile de la nastere… + burtica cu o zi inainte de nastere ?(ultima burtica ?) Daca va intrebati cum de am slabit asa repede, s-a intamplat deoarece 4 zile la terapie intensiva si in salon, am „mancat” numai perfuzii + ca am purtat si centura. Acum iau multe vitamine (+ antibiotic si injectii cu Clexan) ca sa ma recuperez si sa am energie”, a declarat solista.

Andreea Balan s-a recuperat rapid si dupa prima sarcina. Anii dedicati dansului si activitatii pe scena si-au spus cuvantul asupra siluetei sale si nu a acumulat multe kilograme in plus. Apoi, a urmat, dupa nastere, si o cura de tratamente corporale la Centrele Silhouette din Bucuresti, cum a fost cazul tratamentului Guinot TechniSpa ce elimina depozitele adipoase, slabeste in centimentri si combate celulita.

 

Scrie un comentariu