Stiri externe

Cum a aparut cafeaua Starbucks “din greseala” in Game of Thrones

Scris de Ana Kozma

Game of Thrones este, fara indoiala, subiectul momentului, dar parca totul a ajuns la un alt nivel in momentul in care un pahar de cafea Starbucks a ajuns “din greseala” intr-un cadru al serialului. Iata ce s-a intamplat!

Cum a aparut cafeaua Starbucks “din greseala” in Game of Thrones

Nu exista urme de indoiala in faptul ca Game of Thrones este subiectul momentului, fiecare episod fiind intens discutat in mediul online. Totul a capatat insa o si mai mare anvergura acum, cand un pahar de cafea Starbucks a ajuns “din greseala” intr-unul dintre cadrele celui mai recent episod.

Internetul a fost invadat de glume ale fanilor serialului cauzate de “greseala” producatorilor de a fi “uitat” paharul cu cafea Starbucks pe masa, asta in contextul in care acest brand nu exista in perioada in care actiunea serialului este amplasata.

Salarii record pentru actorii din Game of Thrones in ultimul sezon!

Dupa acest val de reactii din mediul online, paharul cu cafea a fost eliminat la montaj, dupa cum a dezvaluit unul dintre purtatorii de cuvant ai HBO.

“Greseala” a aparut la minutul 17:40 al episodului 4 din sezonul 8 al serialului, insa cei care vor sa vada acum episodul pe HBO Now sau HBO GO, il vor vedea cu “greseala” editata la montaj.

Actorii din Game of Thrones – cum s-au transformat de la sezonul 1 pana acum

Este lesne de inteles de ce multi dintre fanii serialului sunt de parere ca a fost vorba despre un product placement cat se poate de intentionat, in urma caruia s-a incasat o suma enorma de bani, desi nimeni din productia serialului nu a recunoscut acest lucru.

Hauke Richther, regizorul artistic al serialului Game of Thrones, a declarat pentru TMZ ca acel pahar nici macar nu era de la Starbucks, ci de la o cafenea locala din nordul Irlandei, acolo unde au fost filmate multe dintre scene.

Mai mult a pus aceasta “greseala” pe seama oboselii echipei. Bineinteles, internautii nu au crezut aceasta explicatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@starbucks staff: What’s your name?

O postare distribuită de Hype Malaysia (@hypemy) pe

 

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu