Stiri externe

Cum afecteaza Coronavirus viata vedetelor de peste Ocean

Scris de Ana Kozma

Pandemia de Coronavirus le afecteaza si pe vedetele de peste Ocean. Iata cum reactioneaza Katy Perry, Meryl Streep, Nicole Kidman sau Orlando Bloom in fata amenintarii COVID-19!

Cum afecteaza Cornoavirus viata vedetelor de peste Ocean

Dupa ce zilele trecute am aflat ca Tom Hanks si sotia sa au fost depistati cu Coronavirus, iata in continuare cum afecteaza aceasta pandemie viata vedetelor de peste Ocean!

Insarcinata fiind, Katy Perry a petrecut 24 de ore intr-un hotel din Sydney. Artista a hotarat sa paraseasca urgent Australia. Asta dupa ce Tom Hanks si Rita Wilson, ambii depistati pozitiv cu Coronavirus, au stat la acelasi hotel cu doar cateva zile inainte. In aeroport, Katy Perry a fost vazuta acoperindu-si fata si burtica de gravida cu o perna.

Tot din pricina Coronavirusului, Billie Eilish a hotarat sa isi amane urmatoarele concerte. Artista se afla in plin turneu. Insa si-a anuntat fanii, prin intermediul Twitter, ca show-urile din America de Nord se amana pana cand aceasta nebunie va trece.

Disney a hotarat amanarea premierei Mulan. Pelicula trebuia sa ajunga in cinematografe pe data de 27 martie.

Chiar si partea a 9-a a seriei Fast & Furios si-a amanat lansarea. Desi premiera trebuia sa aiba loc in luna mai a acestui an, ea a fost amanata pana in aprilie 2021.

The Prom le are in roluri principale pe Nicole Kidman si Meryl Streep. Nu vom vedea insa prea curand acest film, intrucat producatorii au hotarat sa amane finalizarea filmarilor. Conform planurilor actuale, filmarile ar trebui sa reinceapa luna viitoare. Insa totul tine de felul in care vor evolua lucururile in perioada urmatoare.

Aflat in Praga la filmari, Orlando Bloom a fost nevoit sa se intoarca in Statele Unite si sa stea in carantina. Intreaga echipa a filmului Carnival Row a zburat catre SUA cu o zi inainte ca Presedintele Donald Trump sa inchida granitele.

Coronavirus in viata vedetelor. Ce decizii au luat!

Scrie un comentariu