ADPM Health Stiri externe

Cum a slăbit Adele 50 de kilograme

Scris de Ana Kozma

Adele a surprins pe toată lumea la începutul lunii trecute, atunci când și-a afișat noua siluetă pe Instagram! Iată cum a reușit celebra artistă să slăbească 50 de kilograme!

Cum a slăbit Adele 50 de kilograme

Anul 2020 a adus schimbări majore în viața lui Adele. Artista nu doar că a divorțat de soțul ei, dar a și slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme.

La 31 de ani, Adele afișează acum o siluetă de top model. În vreme ce unii o admiră pentru noul look, alții spun că arată îngrijorător. Adele a dezvăluit că dieta Sirtfood este cea care a ajutat-o să ajungă la kilogramele dorite. Mai exact, a ajutat-o să-și descopere „gena slabă”.

Adele a slabit incredibil de mult! Cum arata artista acum!

Această dietă presupune consumul alimentelor bogate în sirtuină. Sirtuina reprezintă o clasă de enzime care controlează metabolismul celulelor.

Printre alimentele permise în dieta Sirtfood se numără fructele (afine, mere, căpșune) și legumele (ruccola, ceapă, varză). De asemenea, măslinele, caperele, turmericul, vinul roșu, cafeaua și ciocolata neagră.

Dr. Dominique Fradin-Read este medicul care a ajutat-o pe Adele să-și schimbe nu doar înfățișarea, ci stilul de viață. Medicul spune că secretul transformării constă în sport și dietă personalizată.

”Întotdeauna încep prin a le spune pacienților mei că, atunci când vine vorba de slăbire, dietele și sportul nu sunt suficiente, în majoritatea cazurilor. De aceea, mulți oameni care apelează la noi au încercat mai întâi să slăbească, unii au reușit. Dar au pus apoi la loc ceea ce reușiseră să dea jos și poate chiar s-au îngrășat mai mult. Pentru o slăbire cu efecte de durată, trebuie să privim individul în ansamblu. Verificăm metabolismul. Dacă pacientul a dezvoltat o rezistență la insulină, verificăm hormonii. Aceștia reprezintă un factor important în câștigarea în greutate, mai ales la menopauză. Ne uităm la nivelul tiroidei și la cel de cortizol și cercetăm și obiceiurile pacientului.

Scrie un comentariu