ADPM Beauty

Cum a scapat sora lui Kim Kardashian de cicatricile de la acnee cu un tratament prezent si in Romania

Scris de Alexandru Manea

Kendall Jenner, sora celebrei Kim Kardashian, a reusit sa scape de cicatricile lasate de acnee apeland la un tratament revolutionar non-invaziv, care se gaseste si in Romania. Este vorba de laserul Genesis, pe care cunoscutul dermatolog, Oana Spanu, il aplica pentru a trata afectiunile pielii (cuperoza/ rozacee) si cicatricile lasate de acnee ale multor pacienti.

kendall-jenner-acnee

“Acneea mi-a distrus increderea in mine. Nici nu mai puteam privi in ochii celor cu care vorbeam. Eram extrem de timorata si obisnuiam sa imi acopar fata cu mainile”, a declarat recent Kendall, cea care este in prezent una din cele mai de succes modele la nivel international, defiland si pentru Victoria’s Secret.

„Laserul Genesis regenereaza pielea fetei, a gatului si a decolteului, tratand atat micile imperfectiuni de culoare si textura cat si porii vizibili, capilarele dilatate, ridurile fine, petele maronii si cicatricile rezultate in urma acneei. Tratamentul efectuat cu LASER Nd-YAG regenereaza pielea, redandu-i un aspect tanar si stralucitor, este complet nedureros si nu necesita timp de recuperare”, declara Dr. Oana Spanu.

Oana-Spanu-12

Dr. Oana Spanu

Dr. Oana Spanu (www.oanaspanu.ro) este medic specialist Dermatologie, doctorand la UMF Carol Davila, absolvent al cursurilor importante din domeniu si participare cu lucrari la congresele internationale de specialitate. Dr. Oana Spanu este si Investigator principal si Coordonator studii clinice pentru produse dermato-cosmetice ale unor mari companii din Franta si Germania, precum L’Oreal, Pierre Fabre, Clarins, Chanel.

Cabinetul Dr. Oana Spanu se afla in Bucuresti, pe Soseaua Nordului nr. 60.

Scrie un comentariu