ADPM Beauty

Cum a scapat Claudia Pavel de cearcane dupa “Ferma”, cu ajutorul medicului Iancu Morad

Scris de Alexandru Manea

Claudia Pavel, artista cunoscuta publicului drept Cream, a avut parte de saptamani agitate ca si concurent al reality show-ului “Ferma”, de la PRO TV. Perioada obositoare si-a pus amprenta inclusiv asupra chipului sau, astfel ca, odata revenita acasa, solista a decis sa apeleze la medicul sau estetician, Dr. Iancu Morad, pentru a scapa de cearcanele adanci care nu dispar nici dupa un somn odihnitor.

Cum a scapat Claudia Pavel de cearcane dupa “Ferma”, cu ajutorul medicului Iancu Morad

“A fost o perioada grea, agitata, cu mult consum nervos si cu somn putin. De cand m-am intors din <Ferma> am inceput turul emisiunilor de televiziune, am multe concerte, sunt si mama si am astfel multe responsabilitati. Numai timp sa ma odihnesc nu am avut, asa ca cearcanele si-au facut simtita prezenta. Cum nu-mi place sa ma machiez excesiv, am apelat la medicul meu estetician, Dr. Iancu Morad, pentru o atenuare a cearcanelor cu acid hialuronic si am imbunatatit aspectul  fetei in doar cateva minute”, declara Claudia Pavel.

Medicul Iancu Morad, cunoscut si ca „esteticianul vedetelor”, i-a recomandat corectarea si albirea cearcanelor cu acid hialuronic si explica in ce mod a decurs interventia urmata de Cream.

Noile trenduri inedite in medicina estetica, explicate de Dr. Iancu Morad

“Dupa perioade foarte agitate pline de stres si oboseala, pierdem putin volum la nivelul fetei, iar zona cearcanelor este cea mai sensibila. Apare astfel aspectul de fata obosita, care are insa o rezolvare rapida. Volum se adauga cu substanta de umplere – acid hialuronic. Acesta este o substanta naturala, care exista in mod natural in corp, dar pe care o pierdem cu timpul, rezultatul fiind vizibil imediat si nu necesita timp de recuperare. Efectele se mentin vreme de 10-12 luni”, spune medicul estetician Iancu Morad.

Interventia a fost realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Raluca Badulescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

#luxuryaesthetics catalog … coming soon @ira.volchivskaia

A post shared by Dr. Morad iancu 🔪💉✂️ (@dr_morad_iancu) on

Scrie un comentariu