ADPM Beauty Stiri Interne

Cum a scăpat Carmen Negoita de gusa cu o injectie facuta de medicul Iancu Morad!

Scris de Ana Kozma

Carmen Negoita s-a confruntat in ultimii ani cu o problema estetica ce i-a dat multe batai de cap, in special atunci cand realiza sedinte foto pentru blogul si retelele ei de socializare. Desi nu avea kilograme in plus, vedeta era nemultumita de un detaliu estetic: depozite adipoase la nivelul gusei, sub mandibula.

Cum a scăpat Carmen Negoita de gusa cu o injectie facuta de medicul Iancu Morad!

Acestea reprezinta o problema cu care se confrunta multe persoane, femei si barbati, trecuti de 30 de ani.

Cum nu dispare prin sport sau dieta, gusa putea fi eliminata in trecut doar prin operatia estetica de lipoaspiratie. Stiinta a avansat, iar in prezent aceasta problema poate fi rezolvata printr-o simpla injectie realizata de medicul estetician.

„Atunci cand avem barbie dubla sau gusa exista varianta injectarii in zona respectiva a unui mix de substante care dizolva treptat depozitele de grasime. Vorbim despre o solutie adipolitica, ce se injecteaza in stratul de grasime din zona in care realizam interventia.

Transformarea se produce treptat, fiind necesare 4, 6 sau chiar 8 sedinte pentru a ajunge la rezultatul final. Acestea se efectueaza la o distanta de o luna. In cazul lui Carmen a fost nevoie de 4 asemenea injectii, iar grasimea din zona gusei a fost redusa semnificativ. In plus am realizat si asa-numitul face countouring injectand in zona mandibulara cantitati mici de acid hialuronic. Interventiile sunt minim-invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este remarcabil”, explica medicul chirug estetician Iancu Morad.

Carmen Negoita marturiseste ca a fost solutia cea mai rapida si mai eficienta pe care o putea avea tinand cont de programul ei zilnic, foarte incarcat.

„Nu am vrut sa apelez la operatie pentru ca trebuie sa fiu activa zi de zi in perioada aceasta. Aveam nevoie sa rezolv problema gusei si sa fac un contouring facial, asa ca l-am rugat pe domnul doctor Iancu Morad sa gasim cea mai rapida si mai nedureroasa solutie. Domnul doctor a injectat in zonele de sub mandibula o substanta care topeste depozitele de grasime in timp.

Carmen Negoita si-a facut rinoplastie fara operatie. Iata rezultatul realizat de medicul Iancu Morad!

Procedura se repeta odata la o luna. Sunt foarte multumita. Ulterior, am optat si pentru cateva injectii cu acid hialuronic pentru conturul facial. Pielea este mult mai intinsa si fizionomia din profil este mult imbunatatita. A durat cateva minute si m-am intors apoi la treburile mele”, povesteste Carmen Negoita.

Scrie un comentariu