Stiri externe

Cum a reacționat Regina Elisabeta la vestea sarcinii lui Meghan Markle

Scris de Ana Kozma

Prințul Harry este pe cale să devină pentru a doua oară tătic. Iată cum a reacționat Regina Elisabeta la vestea sarcinii lui Meghan Markle.

Cum a reacționat Regina Elisabeta la vestea sarcinii lui Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle așteaptă venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Vestea a fost făcută publică ieri. Sarcina Ducesei este deja destul de avansată, aceasta având o burtică de gravidă vizibilă.

Se pare că cei doi și-au anunțat familiile cu privire la sarcină înainte de a face publică informația. Reprezentanții Palatului Buckingham au dat un comunicat oficial cu privire la sarcina lui Meghan Markle.

„Maiestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales și întreaga familie este încântată și le dorește tot binele”, spune acest comunicat.

În fotografia care anunță sarcina, Meghan Markle poartă o creație personalizată semnată Carolina Herrera. Rochia a fost creată special pentru ea pe vremea când era însărcinată cu primul copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Tot pe data de 14 februarie, dar în 1984, Prințesa Diana făcea public faptul că era însărcinată cu Prințul Harry. Se pare că Meghan și Harry nu au ales întâmplător această dată, ci au făcut-o ca tribut pentru regretata Prințesa Diana.

Meghan Markle este însărcinată din nou. A amânat vestea până deja sarcina e vizibilă.

Scrie un comentariu