Stiri externe

Cum a reacționat familia regală la nașterea fetiței Prințului Harry

Scris de Ana Kozma

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit pentru a doua oară părinți și își vor boteza fetița Lilibet Diana. Iată cum a reacționat Familia Regală la aflarea veștii venirii pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului.

Cum a reacționat familia regală la nașterea fetiței Prințului Harry

Printr-o declarație oficială dată ieri, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că au devenit pentru a doua oară părinți. Fiica lor, Lilibet Diana, s-a născut vineri la un spital din California.

„Cu mare bucurie, Prințul Harry și Meghan, Duce și Ducesă de Sussex, întâmpină venirea pe lume a fiicei lor, Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, sub atenta supraveghere a medicilor și a personalului medical de la Spitalul Santa Barbara Cottage din California”, se arată în comunicatul oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

La scurt timp după acest anunț, reprezentanții Palatului Buckingham au dat un comunicat de presă. Iată reacția Familiei Regale.

„Regina, Prințul de Wales și Ducesa de Cornwall, Ducele și Ducesa de Cambridge, au primit cu bucurie vestea nașterii fiicei Ducelui și Ducesei de Sussex”.

Pe site-ul Fundației Archewell, Prințul Harry și Meghan Markle au scris un mesaj personal despre acest moment fericit:

„Pe data de 4 iunie am fost binecuvântați cu nașterea fiicei noastre, Lili. Este mai mult decât ne-am fi putut imagina. Suntem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit de pe tot globul. Mulțumim pentru bunătatea voastră și sprijinul pe care ni-l oferiți în aceste momente speciale”.

Meghan Markle a născut. Ce nume i-a dat fetiței sale!

Scrie un comentariu