Stiri Interne

Cum a petrecut Ela Craciun primul Paste alaturi de familia completa

Scris de Alexandru Manea

Ela Craciun a petrecut primele sarbatori de Paste in noua formula completa a familiei sale, alaturi de sotul ei, de parinti, de cei doi copii mai mari si de nou venitul Nicholas, baietelul ei in varsta de aproape sapte luni.

Cum a petrecut Ela Craciun primul Paste alaturi de familia completa

Vedeta TV a revenit saptamana trecuta din Dubai, unde a petrecut o scurta vacanta, si a plecat de indata la Sinaia, acolo unde locuiesc parintii ei, cei care au avut grija de baietelul ei pe perioada sejurului.

in superba statiune de pe Valea Prahovei vedeta a petrecut sarbatorile de Pasti, despre care spune ca au fost cele mai frumoase de pana acum.

S-a bucurat de aerul curat de munte si s-a jucat cu micutii ei de-a vanatul de oua.

“Nicholas a fost pentru prima data la biserica la impartasit, apoi am stat cuminti acasa. Ne-am jucat pe pajiste de-a vanatoarea de oua. Am ascuns in iarba oua rosii sau de ciocolata si fiecare dintre noi trebuia sa le gaseasca si sa le puna in cosul lui. Cel care culegea cele mai multe oua castiga competitia. Copiii au fost foarte bucurosi ca au gasit anul acesta mai multe oua de ciocolata. Nicholas ne-a privit de pe margine curios, razand, si a ciocnit cu noi primul sau ou rosu. S-a jucat si cu iepurasii fratiorului sau mai mare, pe care ii creste in casa de la Sinaia”, povesteste Ela Craciun.

Pentru Nicholas Pastele de anul acesta a reprezentat o noua premiera: a inceput diversificarea alimentatiei.

“Dupa ce s-a trezit si i-am dat laptic l-am luat cu noi la masa. Atat de tare s-a agitat sa ia de pe masa ce ii facea cu ochiul incat am decis sa ii dam morcovel din supa si cateva lingurite de supa care i-au placut foarte tare. Uite asa ne-am inceput noi diversificarea chiar de Paste, fara sa fim pregatiti pentru acest lucru”, povesteste Ela Craciun.

Ela Craciun a petrecut o vacanta perfecta de familie in Dubai

Scrie un comentariu