Stiri Interne Vedete

Cum a negociat Cristi Borcea divortul de sotia sa, Alina

Scris de Alexandru Manea

Cristi Borcea vrea un divort rapid, iar actele sunt deja pregatite pentru desfacerea casatoriei dintre el si Alina Vidican. Se pare ca cei doi au stabilit deja conditiile, astfel incat divortul sa se pronunte la 30 de zile de la depunerea actelor daca nu apar alte contestatii.

alina-borcea-cristi

Cristi Borcea este in spatele gratiilor, condamnat in dosarul transferurilor de fotbalisti, insa avocatii sai au pregatit deja documentele pentru ca omul de afaceri sa poata divorta in cel mai scurt timp cu putinta. Cristi si Alina au stabilit deja conditiile, astfel incat divortul sa se pronunte la 30 de zile de la depunerea actelor.

”S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului.  Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, a declarat pentru Click!  avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.  

cristi-alina-borcea-640x406

Intre timp, Alina Borcea a plecat la Miami impreuna cu cei doi copii. Click sustine ca aceasta nu este multumita de conditiile impuse de omul de afaceri, insa nu are de ales si va semna actele la notar.

”I-a oferit doar o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii ai lor în America, însă şi aici are pretenţii de la ea. Cei mici, Alexandru şi Gloria, vor trebui să meargă la grădiniţe şi şcoli de stat, pentru că el nu va plăti decât lecţii particulare sportive sau alte activităţi pe care vor dori să le facă copiii lui. Probabil, ea va trebui să-şi găsească un loc de muncă”, au dezvăluit pentru Click! surse din apropierea familiei Borcea. 

cristi-borcea-alina-vidican-cununie-main1

Daca in cazul divortului de prima sotie, Cristi Borcea s-a dovedit extrem de generos, se pare ca Alina nu va primi nicio proprietate deoarece nu au cumparat nimic in timpul casniciei. Va ramane insa cu o afacere: strandul deschis in urma cu doi ani, de care se ocupa in prezent prima sotie a omului de afaceri, Mihaela Borcea. 

1 comentariu

Scrie un comentariu