Stiri externe

Cum a murit Screech din „Salvați de Clopoțel”? Află cum și-a petrecut ultimele zile!

Scris de Ana Kozma

Iubita regretatului Dustin Diamond și prietenul său cel mai bun au dezvăluit, într-un interviu pentru Daily Mail, cum au arătat ultimele zile din viața actorului. Află cum a murit Screech din „Salvați de Clopoțel”!

Cum a murit Screech din „Salvați de Clopoțel”? Află cum și-a petrecut ultimele zile!

Dustin Diamond a murit luni, la vârsta de 44 de ani. Tragedia s-a întâmplat la doar 3 săptămâni după ce fusese diagnosticat cu cancer la plămâni în stadiul 4.

„El a fost dragostea vieții mele. Ne-am plănuit un viitor împreună și ne doream să avem copii. Am inima frântă”, spune acum iubita regretatului actor. Tot ea a dat publicității și două fotografii emoționante cu Dustin Diamond pe patul de spital.

Tash, iubita lui, a vorbit cu el cu o zi înainte să moară. Spune că respira cu dificultate și vorbea foarte greu, dar cu toate astea a reușit să îi spună că o iubește. Se pare că Screech din „Salvați de Clopoțel” nu a murit în spital. Abia fusese externat și dus acasă la o prietenă, în Florida, acolo unde urma să aibă parte de toate îngrijirile medicale necesare. Din păcate, și-a dat ultima suflare înainte de a ajunge în dormitorul ce era pregătit pentru el.

Dustin Diamond, actorul din “Salvați de Clopoțel”, a murit de cancer la 44 de ani

Se pare că ultima săptămână din viața lui Dustin Diamond a fost una grea. Respira cu dificultate, avea dureri atroce și medicamentele nu-și mai făceau efectul. Nu și-a dorit să aibe parte de o înmormântare, astfel că va fi incinerat.

În octombrie 2019, Dustin fusese diagnosticat cu stafilococ auriu meticilino-rezistent. Apoi, în toamna lui 2020, starea sa de sănătate a început să se înrăutățească. I-a povestit prietenului său că avea de ceva vreme un nodul vizibil, dar a evitat să meargă la spital de teamă că lumea îl va recunoaște și va râde pe seama lui. A făcut-o însă într-un târziu și astfel i-a fost pus diagnosticul de cancer cu metastaze.

„Dustin era speriat. Mă suna adesea plângând, îmi spunea că nu vrea să moară. Avea dureri cumplite. Îi era frică și de chimioterapie. Mama lui a murit de cancer la sân, iar el a văzut ce efecte are chimioterapia. Într-o zi l-am întrebat dacă are regrete și dacă ar face lucrurile altfel dacă ar putea. Mi-a spus că ar face totul altfel, că să fie Screech a fost un blestem și o binecuvântare în același timp”, a povestit prietenul cel mai bun al actorului.

Scrie un comentariu