Stiri Interne Video

Cum a intrat dezbrăcată femeia cu bolovanul de la Acces Direct

Scris de Ana Kozma

Zilele trecute, Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. Iată cum a reușit să intre dezbrăcată femeia cu bolovanul, fără a fi observată din timp, în platoul unei emisiuni de televiziune.

Cum a intrat dezbrăcată femeia cu bolovanul de la Acces Direct

Au trecut câteva zile de când Mirela Vaida a trăit șocul vieții sale. A fost atacată în direct, în platoul emisiunii Acces Direct. În timp ce prezenta subiectele zilei, o femeie dezbrăcată a intrat peste ea în platou și a atacat-o cu un bolovan. Toată lumea s-a întrebat cum a reușit această femeie să treacă neobservată și să ajungă până în platourile de filmare.

Ieri, în cadrul emisiunii Acces Direct, folosindu-se imaginile surprinse de camerele de supraveghere, s-a refăcut traseul atacatoarei. Se pare că a ajuns îmbrăcată în parcarea de lângă platoul unde se filmează emisiunea. S-a dezbrăcat acolo și a intrat apoi pe ușa laterală a clădirii. O ușă care este de obicei folosită exclusiv de angajații postului. S-a răzgândit însă și a ieșit rapid.

La câteva momente distanță, a intrat din nou. S-a asigurat că nu este văzută și a fugit direct spre Mirela Vaida, aruncând în ea cu un bolovan. Femeia a fost imobilizată de colegii Mirelei și ținută așa până la venirea autorităților.

„După ce a fost imobilizată de către cei din platou, femeia a continuat cu amenințările la adresa Mirelei Vaida. Țipa și zicea că doamna Vaida trebuie să-i dea 300 de milioane. Nu se potolea. Era agitată”, au povestit colegii vedetei.

Mirela Vaida a depus o plângere la Poliție împotriva atacatoarei sale.

„Am făcut plângere, acum încadrarea merge la Parchet. Când am dat declarația am retrăit acele momente, încă sunt în stare de șoc. E un cumul de infracțiuni, a atentat la viața mea. A intrat dezbrăcată, prin ușa de serviciu. Îmi vine greu să cred că o femeie externată de la Obregia știe o ușa laterală. Femeia nu s-a împiedicat nici de țeava de la ușă, știa când intru în platou, fix la 16,58. Risc să devin paranoică, îmi fac scenarii. A venit cu o bordură în mână și a aruncat-o cu boltă”, a declarat Mirela Vaida.

Cum arata Mirela Vaida la 1 an! Vedeta povesteste despre iernile adevarate din copilarie!

Scrie un comentariu