Stiri Interne Video

Cum a gatit Margareta a Romaniei de Pasti – VIDEO

Scris de Ana Kozma

Margareta a Romaniei, fiica cea mare a Regelui Mihai, s-a ocupat personal de pregatirea mesei traditionale pentru Sarbatorile de Paste petrecute la Castelul Savarsin.

Cum a gatit Margareta a Romaniei de Pasti – VIDEO

Pentru Margareta a Romaniei, petrecerea Sarbatorilor la Castelul Savarsin a devenit o traditie. Asa se face ca si anul acesta, fiica cea mare a Regelui Mihai a petrecut Pastele in aceeasi locatie de poveste.

Cat despre pregatirea mesei de Paste, Margareta a Romaniei s-a ocupat personal de acest lucru. Asa face in fiecare an. Iar asta pentru ca ii place sa se asigure ca masa este bogata in bucate traditionale ce ii amintesc de copilarie.

Custodele Coroanei a pregatit anul acesta cozonac si pasca dupa retete ce ii apartin mamei Principelui Radu. E aceeasi reteta pe care o foloseste de ani buni.

Tot Margareta a Romaniei s-a ocupat si de inrosirea oualor. Nu a folosit insa vopsea cu chimicale, din comert, ci sfecla. O serie de imagini cu fiica Regelui Mihai preparand masa de Sarbatoare au fost postate pe contul oficial al Casei Regale.

Principesa Margareta, la 69 ani! Destinul tumultos al Majestatii Sale!

Scrie un comentariu